неделя, 4 юли 2010 г.

Конкурс за нови автори


Набираме нови 5 автора на блога които трябва да най-малко умения и друг блог които те водят.1-вото нещо което един автор трябва да има е хубав банер.За целта трябва да имате Фото Шоп или Фото Скеип.Трябва да имате умения да работите на една от двете програми.Най-добре е да Save - ате програмите в .пнг формат защото качеството не се разваля.2-трябва да пишете на кирилица и то грамотно.Под грамотно разбирайте да знаете къде да сложите точка,запетая и т.н.Строго са забранени мещо ч да пишете 4 и т.н.3 - забранени са публикациите с ОГРОМЕН шрифт и т.н.Да пишете с голям шрифт значи викате.4- трябва да сте компетентни от страна на потребителите и авторите.Хора които мамят знаят къде е [х] - а.5- трябва в беда веднага да помагате на автор или потребител на сайта.Хора които искат да станат автор трябва да отговарят на тези бих казала МИНИМАЛНИ изисквания и да отговорят на този въпрос.Защо искате да сте автор на блога?,Как се казва вашия блог?

1 коментар:

  1. Работя с photoshop, Gimp, photoscape, Photoeffect... Пиша грамотно, знам къде се поставят запетаи и точки, както и всичко останало. Вместо "ч", си пиша пак "ч" :D .
    Можете да видите банера ми в sdbulgaria.blogspot.com
    Мразя да пиша с ОГРОМЕН шрифт. хм....И компетентна съм...
    Бих искала да стана автор, защото наистина прекарвам много време в сайта и знам всичко /забравих да кажа - знам как се намират спойлери/ за сайта, и..хм, искам да се забавлявам, много съм креативна и ентусиазирана :)
    Както вече спомена, моят блог е sdbulgaria.blogspot.com

    ОтговорИзтриване